اشتغال ۷۸ هزار نفری تعاونی های زنان

اشتغال ۷۸ هزار نفری تعاونی های زنان کار در محل: بر اساس گزارش های آماری تعداد تعاونی های زنان در دولت سیزدهم از رشد 9.7 درصدی برخوردار بوده است و بیش از 6700 تعاونی زنان با 78 هزار فرصت شغلی در بخش های مختلف اقتصاد مشغول فعالیت هستند.



به گزارش کار در محل به نقل از ایسنا، طی یک دهه گذشته تعاونی های بسیاری تحت عنوان تعاونی های زنان در کشور تاسیس و با اقبال خوبی همراه شدند. این تعاونی ها در گرایش های مختلف تولیدی، توزیعی و خدماتی فعالیت نموده و عمده تولیدات آنها در عرصه های کشاورزی، خدمات، صنایع غذایی، صنایع دستی، فرش دستباف و گلیم و گیاهان دارویی است.
در حال حاضر سازمان های بین المللی، تشکیل تعاونی های زنان را به عنوان یکی از راهبردهای اساسی کاهش نابرابری ها و افزایش مشارکت در کلیه امور اقتصادی و اجتماعی به دولت ها سفارش می کنند.
با ظهور تحولات اقتصادی و اجتماعی در سطح بین المللی و مطرح شدن موضوع مشارکت سازمان یافته زنان، نقش تعاونی ها در توانمندسازی زنان پررنگ تر شده است.
دولت سیزدهم با نگاه ویژه به تعاونی ها، تقویت و توانمندسازی تشکل های تعاونی و استفاده از ظرفیت مردمی را در دستور کار قرار داد.
در همین راستا حامد ویس کرمی، سرپرست معاونت امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بتازگی از رشد ۹.۵ درصدی تعاونی های زنان در دولت سیزدهم خبرداد و اظهار داشت: مشارکت زنان در بخش تعاون مطلوب است و حدود ۲۲ درصد اعضای کل تعاونی های فعال کشور به بانوان اختصاص دارد.
او معتقد می باشد ایجاد فضای امن در محیط کسب وکار زنان، کمک به بهبود معیشت خانواده و ارتقای سطح رفاه جامعه بوسیله تعاونی های زنان مدل موفقی برای افزایش سهم مشارکت آنها در کارهای اقتصادی مولد بشمار می رود.
سرپرست معاونت تعاون وزارت کار به آمار تعاونی های به ثبت رسیده زنان نیز اشاره نمود و اظهار داشت: بر طبق اطلاعات ثبت شده در سامانه جامع هوشمند بخش تعاون بیش از ۶۷۸۰ شرکت تعاونی زنان با حدود ۶۳ هزار و ۳۰۰ نفر عضو و بیش از ۷۸ هزار فرصت شغلی در گرایش های مختلف اقتصادی فعال می باشند.
هم اکنون تعاونی های زنان نقش به سزایی در رشد اقتصاد، افزایش تولید، اشتغالزایی و درآمدزایی دارند و حمایت مالی از آنها می تواند بستر توسعه مشارکت های جمعی و افزایش تولیدات ناخالص داخلی را فراهم آورد.
طبق آمارها ۱۰ هزار تعاونی زنان در کشور وجود دارد که نشانگر حضور آنان در حوزه مشارکت اقتصادیست.
به گزارش کار در محل به نقل از ایسنا، پشتیبانی از تعاونی های زنان بمنظور تسهیل ورود آنها به بازار کار با هدف فروش محصولات و پایداری کسب وکار، فراهم کردن امکان فروش مجازی تولیدات، تامین نقدینگی، حمایت مالی و توانمندسازی زنان خصوصاً در مناطق محروم نقش موثر و به سزایی در رشد و توسعه اقتصادی، رونق تولید و بهبود معیشت و درآمد خانواده ها دارد.



1402/10/23
12:37:43
0.0 / 5
369
تگهای خبر: اشتغال , اقتصاد , بازار كار , توانمندسازی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
کار در محل

كار در محل

کار در محل سفارش دهنده

kardarmahal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار در محل محفوظ است