در گزارش كار در محل بیان شد؛

عرضه وام قرض الحسنه و مشارکت در ساخت مسکن اولویت بنیاد علوی است

عرضه وام قرض الحسنه و مشارکت در ساخت مسکن اولویت بنیاد علوی است رئیس بنیاد علوی عرضه وام قرض الحسنه و مشارکت در ساخت مسکن را از برنامه های دارای اولویت این بنیاد اعلام نمود.



وحید خاوه ای رئیس بنیاد علوی در بازدید از خبرگزاری مهر و نشستی که به همراه معاونان خود با خبرنگار مهر داشت درباره فعالیتهای این بنیاد در مناطق محروم عنوان کرد: ما کار ویژه ای در مناطق انجام نمی دهیم مگر این که تلاش نماییم مردم نسبت به توان و استعداد خودشان باورمندی تازه ای پیدا کنند. ما می خواهیم مردم دور هم جمع شوند، یک جا کارها زودتر انجام می شود و در جای دیگر دیرتر نتیجه می دهد یا این که ما نمی توانیم انگیزه ها را تهییج نماییم تا وارد یک فرایند تحول درونی شوند. این اتفاقات ظواهر متفاوتی پیدا می کند ظاهر آنها می شود فعالیتهایی که در حوزه دامپروری، صنایع دستی، ساخت و ساز و … انجام می گیرد.
وی اظهار داشت: تلاش ما بر این است که خودشان در زندگی بتوانند تحولی به وجود بیاورند. ازاین رو تلاش می نماییم توانمندشان نماییم. دور هم کار کنند و تجربه به دست بیاورند مردم باید بدانند که اگر پروژه ای موفق شد یا شکست خورد؛ نقش شأن در این حوزه چیست.

رئیس بنیاد علوی اظهار داشت: ما پس از دو یا سه سال از هر منطقه ای که کار می نماییم خارج می شویم تا حضورمان طولانی نشود اما در خروجمان از قلعه گنج تأخیر داشتیم باید زودتر عملیات پایدارسازی را انجام می دادیم. در قلعه گنج اگر کسی بافندگی می کند حمایت می شود تا مهارتش را گسترش دهد و محصولش خریداری یا دیده شود. ازاین رو مردم را باید نسبت به داشته های خودشان بینا کرد.
خاوه ای درباره فعالیتهای همسو با سایر ارگان ها در مناطق محروم هم توضیح داد: حتما هنگام ورودمان به هر منطقه محرومی توجه می نماییم که بقیه نهادها در مناطق چه فعالیتی کرده اند یا اصلاً حضوری دارند یا نه. به طور عمده با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) هماهنگ می شویم شاید چون بقیه جاها کارهای گسترده ای انجام نمی دهند. نکته دیگر این که مقیاس فعالیتهای ما شهرستانی است و جایی مانند بنیاد مسکن محدودتر است یا مبنای سپاه دهستان ها بوده است. ولی با همه مجموعه ها در ارتباط هستیم تا باردیگر کاری انجام نشود. در حوزه معیشتی هم اگر اقدامی انجام یا بسته ای توزیع شود، با کمیته امداد یا بسیج و جهاد خواهد بود. تلاش می نماییم در مناطق هدف اگر از قبل کاری انجام شده، آنرا تکمیل نماییم یا اقدامات دیگری صورت گیرد.

فرهاد قادریان معاون طرح آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی هم در این جلسه اظهار داشت: بودجه بنیاد علوی در سال ۱۴۰۰ با فزایش خوبی نسبت به سال قبل مواجه گردید. این بنیاد فعالیتهای متنوعی از مسکن تا خدمات اجتماعی، مادران آبستن و معلولان دارد. در سنوات اخیر بنیاد مستضعفان عزم خویش را جزم کرد تا با امانت هایی که در اختیار دارد، برای مستضعفان هزینه شود.
خاوه ای هم در تکمیل صحبت های قادریان درباره بودجه سال ۱۴۰۱ و نحوه هزینه کرد آن در مناطق محروم اظهار داشت: بودجه بنیاد مانند دولت نیست که بگوییم نسبت به سال قبل افزایش داشته است یا نه. ما به هر منطقه ای به هر اندازه ای که ظرفیت داشته باشد، منابع می بریم. کار و هدف ما مشارکت با مردم است. بعنوان مثال در منطقه ای که مسیر سیل سبب می شد، باغات تخریب شوند ورود کردیم. مردم منتظر بودند که سیل بند ایجاد نماییم گفتیم منتظریم تا مردم پای کار بیایند. گفتند که چنین چیزی امکان پذیر نیست. ما کار را تعطیل کردیم هم اکنون اگر به همان منطقه سر بزنید می بینید که مردم خودشان پول جمع می کنند و مسائل شأن را حل می کنند ما توانستیم با آنها مشارکت کرده و مشورت دهیم تا با کار جمعی مشکلاتشان را حل کنند. این تغییری بود که آنجا رخ داد. شاید اگر به منطقه ای ۲۰۰ میلیون تومان پول تزریق می شد ما به این هدف نمی رسیدیم. اتفاقاً بودجه ما باید کاهشی باشد. تا مردم بتوانند خودشان به درآمد رسیده و پایداری آنرا حفظ کنند. ما فعالیتهای اجتماعی انجام می دهیم اگر قرار بود کار توسعه ای و عمران صورت گیرد، باید پول به منطقه تزریق می شد اما نظام بودجه فعالیتهای اجتماعی متفاوت می باشد.

خاوه ای درباره مهم ترین برنامه ۱۴۰۱ هم اظهار داشت: ما دو کار را به صورت فراگیر انجام می دهیم تک تک پروژه ها برای ما مهم می باشد چون در گفتگو با مردم انجام می شود. کاری مهم تر از این برای ما نیست. باید در حوزه قرض الحسنه فعالیتهایی صورت گیرد. در سایر مناطق یا مناطق هدف برای مشاغل خرد و خانگی وام قرض الحسنه در نظر می گیریم. در کل کشور این مورد پشتیبانی می شود. چون سبب افزایش درآمد پایدار برای خانواده ها خواهد شد. ما به مشاغل بزرگ کاری نداریم. اما در حوزه مشاغل خرد و خانگی متناسب با هزینه ایجاد شغل پایدار وام تعلق می گیرد. هم اکنون مشاغل برای پایدارسازی حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان بودجه نیاز دارند برای ایجاد شغل حدود ۱۵۰ تومان منابع نیاز است. وام ها هم در همین حدود است. حتی شاید بعضی از مشاغل با ده میلیون تومان یا کمتر هم ایجاد شوند. مشاغل خانگی معمولا کمک هزینه است.
وی افزود: اولویت دوم ما این است که در حوزه مسکن محرومین فعالیت نماییم. تفاهم ده هزار واحدی با کمیته امداد امام خمینی (ره) برای زیر پوشش قرار دادن در ۶۰ منطقه داریم. با بنیاد مسکن هم در ۷۰ منطقه تفاهم برای ایجاد ۲۰ هزار واحد نوشته ایم. کمیته امداد هم برای ساخت ۴۰ هزار واحد مسکونی برنامه دارد برای این واحدها سیمان را تأمین می نماییم که با پروژه های دیگر در مجموع میتوان گفت برای ساخت نزدیک به صد هزار واحد مسکونی کمک می نماییم. اینها علاوه بر برنامه هایی است که در تفاهم با وزارت راه بسته ایم. در این تفاهم نامه هم قرار شد تا با زمینهای بنیاد، نزدیک به صد هزار واحد مسکن برای اقشار متوسط و دهک های پایین ساخته شود.

در این نشست علیرضا قزل مدیر عامل شرکت بازرگانی توسعه تجارت زرفام کیش اظهار داشت: ما می خواهیم مردم درآمد بیشتر و تثبیت شده ای داشته باشند. رویکرد اساسی این است که آگاهی دهیم و متحد شوند تا کاری که می خواهند صورت گیرد. ازاین رو بر مبنای توانمندی و درخواست شأن آموزش می دهیم تا در آن حوزه فعالیت کنند و به درآمد برسند. یا به شبکه های تخصصی دیگر معرفی شوند. از هلدینگ های بنیاد مستضعفان هم جهت کمک به کار و اشتغال مردم استفاده می نماییم. مردم باید دارایی بیشتری داشته باشند تا ما از آن منطقه خارج شویم. ما تنها روی یک مبحث تمرکز نمی نماییم بلکه خدمات عام را در نظر می گیریم اگر آنها درخواست یکسان داشته باشند کمک های ما هم نمود بیشتری روی آن دارد اما تلاش می شود همه مشاغل در نظر گرفته شوند.


منبع:

1400/10/26
12:38:39
0.0 / 5
1021
تگهای خبر: اشتغال , بازرگانی , بودجه , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
کار در محل

كار در محل

کار در محل سفارش دهنده

kardarmahal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار در محل محفوظ است