مدیركل هماهنگی شبكه های مردمی كمیته امداد خبر داد:

فعالیت ۱۵۰۰ مركز نیكوكاری محلی در كشور

فعالیت ۱۵۰۰ مركز نیكوكاری محلی در كشور كار در محل: مدیركل هماهنگی شبكه های مردمی كمیته امداد از فعالیت ۱۵۰۰ مركز نیكوكاری محلی در كشور آگاهی داد و اظهار داشت: این مراكز پارسال ۲۹۰ میلیارد تومان كمك نقدی، كالا و خدمات به نیازمندان نمایش دادند.


به گزارش كار در محل به نقل از مهر، بهمن دستاری با اشاره به سابقه فعالیت مراكز نیكوكاری به صورت محله محور، اضافه كرد: مراكز نیكوكاری به صورت محله مبنا و مسجدمحور از سال ۹۲ كار خودرا آغاز كردند و پارسال این مراكز ۲۹۰ میلیارد تومان كمك نقدی، كالا و خدمات به نیازمندان نمایش دادند. مدیركل هماهنگی شبكه های مردمی كمیته امداد از فعالیت حدود ۱۵۰۰ مركز نیكوكاری در سطح محلات در كل كشور آگاهی داد و اظهار داشت: تعداد مراكز نیكوكاری تا آخر سال به دو هزار مركز افزایش می یابد.
وی در مورد فرآیند شكل گیری مراكز نیكوكاری اشاره كرد: این مراكز با تلفیقی از معتمدان محلی و افراد دارای دغدغه رفع محرومیت در محله ها، با اولویت هیات امنای مساجد و نخبگان محلی احداث میگردد و در ادامه، هیات عامل را می سازند. هیات عامل نماینده ای را انتخاب و مجوز از طرف كمیته امداد برای مركز بعنوان امین امداد صادر میگردد. مدیركل هماهنگی شبكه های مردمی كمیته امداد در مورد مزیت های مراكز نیكوكاری نسبت به دیگر موسسات فعال در حوزه خیریه اظهار داشت: موسسات خیریه بیشتر در مناطقی قرار گرفته اند كه افرادی با تمكن مالی بالا حضور دارند و از طرف دیگر به سبب پراكندگی بالا، تمركز فعالیت در سطح محله را ندارند. كمیته امداد به جهت اینكه بتواند از نقش اجتماعی مساجد بعنوان یك كاركرد بالقوه استفاده نماید، مراكز نیكوكاری مسجدمحور را در امتداد مردمی شدن كمیته امداد پیش بینی نمود. دستاری، انعطاف بالا در جذب اعتبارات، دسترسی مناسب، به حداقل رساندن بوروكراسی اداری، سرعت عمل و پیشگیری پیش از وقوع بحران برای افراد نیازمند را از دیگر مزیت های مراكز نیكوكاری دانست و اضافه كرد: كمیته امداد در كنار مراكز نیكوكاری، با موسسات خیریه ارتباط خوبی دارد و تعامل با خیریه ها اثربخشی خوبی به دنبال داشته است. وی افزود: در این مراكز نیكوكاری همه افراد با هر توان و تخصصی می توانند مشاركت كنند و محله بعنوان یك هویت ویژه ظرفیت استقبال از این مشاركت های مردمی را در قالب مفاهیمی چون «حق همسایگی» دارد. دستاری با اشاره به اینكه كمیته امداد تنها تسهیل گر، ناظر و پشتیبان فعالیت های مراكز نیكوكاری محله محور است، اشاره كرد: این مراكز در كنار شناسایی ظرفیت های محلی در حوزه های مالی، حرفه ای و تخصصی، نیازهای هر محله و افراد نیازمند ساكن در منطقه را شناسایی و با هم افزایی دیگر موسسات خیریه، اهتمام بر برطرف شدن آن می كنند. همین طور كمیته امداد بر طبق تشخیص این مراكز می تواند در رفع مشكلات نیازمندان مبادرت به كمك مالی به مراكز كند. مدیركل هماهنگی شبكه های مردمی كمیته امداد افزود: مراكز نیكوكاری در قالب یك صنف بر طبق اشتراكاتی چون مراكز نیكوكاری بانوان، وكلا و پزشكان امكان فعالیت بعنوان معین در محله ها را دارند كه در همین زمینه هم اكنون مركز نیكوكاری فرهنگیان برای رفع نیازهای جامعه هدف خصوصاً دانش آموزان محروم در حال شكل گیری است. وی با اشاره به فضای هم افزایی میان مراكز نیكوكاری و دیگر موسسات خیریه فعال در محله ها اظهار داشت: مراكز نیكوكاری رقیب مراكز خیریه نیستند بلكه این مراكز با همكاری و تعامل با موسسات خیریه منابع خودرا در جهت رفع مشكلات جامعه هدف به اشتراك می گذارند. دستاری با اشاره به اینكه در اساسنامه كمیته امداد بر استفاده از ظرفیت موسسات خیریه و تشكل های مردمی تاكید گردیده است، اظهار داشت: اصناف و معتمدان محلی كه قصد دارند مبادرت به تشكیل و مشاركت در مراكز نیكوكاری كنند، می توانند به ادارات كمیته امداد بازگشت كنند.

1397/09/11
15:27:30
5.0 / 5
5273
تگهای خبر: خدمات , كاركرد , كمیته امداد , مدیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
کار در محل

كار در محل

کار در محل سفارش دهنده

kardarmahal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار در محل محفوظ است