حاجی زاده مطرح كرد؛

تفاوت تدارکات ایران در موسم حج با دیگر کشورها

تفاوت تدارکات ایران در موسم حج با دیگر کشورها به گزارش کار در محل، مسئول واحد تدارکات در عملیات حج امسال اظهار داشت: روند بسیار گسترده ای را به جهت تهیه اقلام و تدارکات شاهد می باشیم که این چرخه منجر به رضایتمندی زوار می شود.


به گزارش کار در محل به نقل از مهر، پروسه تغذیه و تدارکات در موسم حج تمتع یکی از با اهمیت ترین بخشهایی شمرده می شود که گاهی از چشم خیلی از زوار دور می ماند و آنها فقط دسترنج کوشش های شبانه روزی را روی میز رستوران هتل های خود ملاحظه می کنند. اقداماتی که چه بسا برای آن ماه ها کار کارشناسی و تلاش شبانه روزی صورت می گیرد تا غذایی مطلوب و مطابق استانداردهای بهداشتی تقدیم افراد کنند. در این بین اداره کل تغذیه و تدارکات عملکرد خودرا به منصه ظهور رسانده و گوشه ای از دریای خدمات خودرا بیان کرده است؛ واحدی از ستاد که شبانه روز تلاش می کند تا خدمتی مطلوب را ارائه نماید تا رضایتمندی زوار در این زمینه افزون شود. اصغر حاجی زاده مسئول تغذیه و تدارکات در موسم حج تمتع درباره ی اقدامات انجام شده در موسم حج تمتع اظهار داشت: بخش نخست فعالیت ما لطمه شناسی برنامه های اجرا شدهاست که این مهم نیز همیشه پس از پایان حج انجام می گیرد. وی ادامه داد: این لطمه شناسی در همه حوزه ها شامل آشپزخانه ها، برنامه غذایی، شرکت های طرف قرارداد، اقلام تدارکاتی و.... می باشد. حاجی زاده با اعلان اینکه قدم بعدی، تدوین برنامه غذایی می باشد، اظهار داشت: گام دیگر بعد از لطمه شناسی، تدوین برنامه غذایی می باشد که این اقدام بسیار مهم با حضور کارشناس بهداشت، کارشناس تغذیه، نماینده هیئت پزشکی، مدیران آشپزخانه سنوات قبل و کارشناسان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت انجام می گیرد. وی ادامه داد: بعد از این جلسه کارشناسی، میزان کالاهای مصرفی و نوع آن احصا می شود که پس از این مهم روند شرکت های خدمات دهنده مورد بررسی قرار می گیرد که در آخر بعد از اقدامات دقیق و متناسب با برنامه ریزی ها، عقد قرارداد با شرکت های تامین کالا نیز صورت خواهد گرفت. حاجی زاده با اعلان اینکه تمامی برنامه غذایی و خرید تدارکات متناسب با لطمه شناسی انجام می گیرد، اظهار داشت: در برنامه غذایی همه موضوعات شامل شرایط آب و هوایی، ذائقه ملی، کالری مورد نیاز زوار و..... توجه می شود و این اقدام نیز مطابق همان لطمه شناسی ها می باشد. تمامی این اقدامات حداقل ۶ ماه قبل از موسم حج تمتع پایان می پذیرد. وی اشاره کرد: در موضوع آشپزخانه ها، تعداد نیروی انسانی، مدیریت آشپزخانه ها، امکانات و..... نیز لطمه شناسی بصورت جز به جز صورت می گیرد. مسئول تغذیه و تدارکات در موسم حج تمتع ۱۴۰۳ درباره ی برخی تفاوت های انجام شده در غذای زوار اظهار داشت: بطور متوسط صبحانه گرم برای زوار کشورمان افزایش یافت؛ همین طور تا حدودی به تنوع غذاها اضافه کردیم و تنوع در دورچین های غذا نیز صورت گرفت. وی با اعلان اینکه در سنوات قبل نیز دست اندرکاران کوشش های زیادی درباب تغذیه و تدارکات انجام دادند اظهار داشت: کوشیدیم تا اقدامات مناسب و مهمی که در سنوات گذشته انجام شده بود را دنبال نماییم و به ارتقا خدمات تغذیه و تدارکات بپردازیم. حاجی زاده با اشاره به این که ۱۷ نفر در این واحد در مکه و مدینه منوره تلاش می کنند، اشاره کرد: از همه همکاران که در روند فعالیت تغذیه و تدارکات تلاش می کنند نیز تشکر می نماییم و امیدواریم تمامی این تلاش ها به افزایش رضایتمندی منتج شود. وی ادامه داد: در آشپزخانه های ما نیز در مدینه منوره جمعاً ۳۶ آشپز و در مکه مکرمه ۱۹۴ نفر آشپز در کنار سایر دست اندرکاران در آشپزخانه های پخت متمرکز غذا خدمت رسانی می کنند. مسئول واحد تغذیه و تدارکات درباب خدمات تغذیه و تدارکات توسط سازمان حج و زیارت کشورمان و قیاس آن با دیگر کشورها اظهار داشت: غذای زوار ایرانی در مکه در دو آشپزخانه و در مدینه منوره در دو آشپزخانه بصورت متمرکز، توسط آشپزهای ایرانی و مطابق تمامی استانداردهای بهداشتی و با مرغوبترین کالاها و اقلام خوراکی طبخ و سپس با هیترهای برقی برای سرو، به هتل ها منتقل می شود که تمامی این چرخه از ابتدا تا آخر بنابر برنامه ریزی ها، دستورالعمل ها و مطابق شرایط بهداشتی انجام می گیرد. وی ادامه داد: هیچ کشور دیگری با چنین حجمی طبخ و توزیع را ندارد چونکه ما در ایام مختلف به طبخ سه وعده غذای گرم مبادرت می نماییم و باتوجه به تنوع غذایی مردم کشورمان و همین طور برنامه ریزی های صورت گرفته، کار بسیار بزرگی در حال انجام می باشد. حاجی زاده اشاره کرد: به عنوان نمونه برخی کشورهای حاضر در موسم فقط دو وعده غذای گرم ارائه می دهند یا بسیاری کشورها غذا را خریداری می کنند و در این حجم پخت و پز صورت نمی گیرد و طبیعتاً نظارت و روند بهداشتی نیز روی تغذیه آنها به مانند تغذیه و تدارکات کشورمان وجود ندارد. وی اشاره کرد: بحمدالله از نیروهای توانمند که عاشقانه و خالصانه به تلاش می پردازند برخوردار هستیم؛ درباب بهداشت نیز با لطف و عنایت الهی کارها به خوبی پیش رفته و تا حالا مشکلی به این لحاظ نداشته ایم. حاجی زاده درباره ی مواد تدارکاتی هم توضیح داد: اقلامی همانند برنج، گوشت، مرغ، میوه جات، صیفی جات، نان، لبنیات، نوشیدنی ها، آب و.... در عربستان و طبق برنامه ریزی ها با رعایت استاندارد کیفی مناسب تهیه می شود. وی ادامه داد: اولویت سازمان حج و زیارت تامین اقلام باکیفیت برتر و مناسب می باشد و اهتمام کرده ایم اقلامی که برای طبخ غذا مصرف می شود را از مرغوبترین ها تهیه نمائیم. حاجی زاده درباره ی نان مصرفی زوار نیز اظهار داشت: ۵ نوع نان در هتل ها توزیع می شود که شامل نان لواش، سامولی، لبنانی، تست و همبرگری می باشد که بالاترین تنوع نان و بیشترین رضایتمندی را در این رابطه شاهد می باشیم. مسئول واحد تغذیه و تدارکات در حج تمتع ۱۴۰۳ درباب کادر آشپزخانه های الافندیه، ابوسرهد مکه و اقلیمیه و خمری مدینه اظهار داشت: نیروهایی که برای موسم حج تمتع انتخاب می شوند از چرخه مصاحبه تخصصی و پزشکی می گذرند و باید دارای کارت بهداشت باشند که بعد از موفقیت در ابعاد مختلف می بایست توسط مدیر آشپزخانه هم مورد سنجش قرار بگیرند؛ در این پروسه انتخاب بهترین و توانمندترین افراد که خالصانه و عاشقانه به زوار خدمت کنند، برگزیده خواهند شد. وی درباب توانایی طبخ در آشپزخانه ها نیز اظهار داشت: باتوجه به شرایط آشپزخانه ها و همین طور تعداد نیرو و ظرفیتهای موجود آشپزخانه الافندیه مکه در موسم حج امسال توان طبخ ۵۶ هزار پرس غذا در هر وعده را داشته است که این روند برای آشپزخانه ابوسرهد به ۳۰ هزار پرس در هر وعده رسید و آشپزخانه های مدینه منوره نیز هرکدام در هر وعده ۶۵۰۰ پرس غذا را طبخ کرده اند که از تمامی دست اندرکاران تشکر می نماییم. حاجی زاده در آخر ضمن خسته نباشید و خداقوت به همه نیروهای تغذیه و تدارکات و تمامی دست اندرکاران فعال در این زمینه اشاره کرد: هدف ما جلب رضایت حداکثری زوار می باشد که امیدواریم تاحدودی به این مهم دست یافته باشیم و بطور قطع در سنوات آتی با لطمه شناسی ها و رفع نقاط ضعف و توجه به نقاط قوت در پی رشد خدمت رسانی خواهیم بود.


منبع:

1403/04/11
20:23:14
0.0 / 5
164
تگهای خبر: تداركات , خدمات , خرید , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
کار در محل

كار در محل

کار در محل سفارش دهنده

kardarmahal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار در محل محفوظ است