آشنایی دانش آموزان با بازار کار در طرح تابستانه مهارت
کار در محل: معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اجرای طرح تابستانه مهارت را سبب غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان و فراهم کردن فرصت کسب مهارت و آشنایی آنها با بازار کار دانست.
غلامحسین حسینی نیا در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اجرای "طرح تابستانه مهارت" اظهار داشت: این طرح در فصل تابستان و همزمان با تعطیلی مدارس بمنظور توانمندسازی مهارتی دانش آموزان در اوقات فراغت آنها اجرائی می شود.
وی اضافه کرد: هدف از اجرای طرح، غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان و فراهم کردن فرصت کسب مهارت است تا با آموزش های متناسب با نیاز بازار آشنا گردند و بعد از ارتقای توانمندی های مهارتی و استعدادسنجی در راه انتخاب آینده شغلی خود گام بردارند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جامعه هدف این طرح را دانش آموزان و بازماندگان از تحصیل سنین ۱۲ تا ۱۸ سال ذکر کرد که از سنین ۱۲ تا ۱۵ سال تحت عنوان مهارت آموز و از سنین ۱۵ تا ۱۸ سال تحت عنوان کارآموز دوره های آموزش مهارتی را می گذرانند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای در ادامه با اشاره به وجود ۶۵۰ مرکز آموزش دولتی و ۶۵۰۰ استاندارد شغل و شایستگی در سازمان آموزش فنی و حرفه ای اظهار داشت: آموزش های مهارتی که هزینه بر و گران است در مراکز دولتی به شکل رایگان و در آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای با نرخ مصوب و با تبعیت از استانداردهای آموزشی زیر نظر سازمان ارائه می شود.
به گفته وی، در آخر دوره آموزشی، آزمون سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای و ارائه گواهینامه توسط سازمان صورت می گیرد.
معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در آخر برنامه ریزی برای توانمندسازی دانشجویان را همچون دغدغه های مهارتی عنوان نمود و اظهار داشت: این توانمندسازی در دوران تحصیل به شکلی است که ۴۵ درصد ورودی کارآموزان مراکز آموزشی را دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی می سازند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب