در گزارش كار در محل مطرح شد؛
جزییات بیمه اجتماعی روستاییان، عشایر و کشاورزان
کار در محل: مدیرعامل صندوق بیمه های اجتماعی روستاییان، عشایر و کشاورزان، در رابطه با خدمات بیمه اجتماعی به روستاییان، عشایر و کشاورزان تحت پوشش این صندوق، توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش کار در محل به نقل از مهر، بیت اله برقراری با حضور در خبرگزاری مهر، به تشریح برنامه ها و اقدامات صندوق بیمه های اجتماعی روستاییان، عشایر و کشاورزان پرداخت. وی در ابتدا با عنوان این مطلب که صندوق بیمه های اجتماعی روستاییان، عشایر و کشاورزان، در امتداد فرامین امامین انقلاب و برمبنای اصل ۲۹ قانون اساسی که دولت مکلف است بیمه را برای آحاد جامعه فراهم آورد، به وجود آمده است، اظهار داشت: بر این اساس روستاییان، عشایر، ساکنین شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و کشاورزان غیر ساکن در روستاها می توانند از خدمات بیمه بهره مند شوند. مدیرعامل صندوق بیمه های اجتماعی روستاییان، عشایر و کشاورزان، با اشاره به این که برمبنای آمارهای موجود ۹ تا ۱۰ میلیون نفر جامعه هدف ما هستند، اضافه کرد: در ابتدای تأسیس آهنگ حرکت صندوق کند (۱۵ درصد) بوده و طی سالهای زیادی تنها یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بیمه شده فعال عضو صندوق بوده اند اما در مجموع کل اعضای صندوق به دو میلیون و ۳۰۰ هزار نفر می رسد. برقراری اشاره کرد: بمنظور جبران کندی حرکت صندوق از سال قبل نگاه تحولی را برای بیمه مشمولین آغاز نموده ایم و از شروع دولت تا حالا ۳۵۰ هزار نفر بیمه شده جدید تحت پوشش قرار گرفته اند که تحولی بزرگ شمرده می شود. وی با اشاره به این که هم اکنون ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر عضو صندوق هستند، اظهار داشت: یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بیمه شده فعال داریم که از هر بعد مستحق خدمت هستند چونکه امنیت غذایی ما توسط روستاییان و کشاورزان تامین می شود.
برقراری همین طور درباب نقل و انتقال بیمه شدگان سایر صندوق های بیمه ای به صندوق روستایی اظهار داشت: برمبنای قوانین بیمه شدگان سایر صندوق ها می توانند به صندوق روستاییان انتقال پیدا کنند. برمبنای قوانین بیمه شدگان سایر صندوق ها می توانند به صندوق روستاییان انتقال پیدا کنند مدیرعامل صندوق بیمه های اجتماعی روستاییان، عشایر و کشاورزان درباب خدمات درمانی صندوق روستاییان و عشایر اظهار داشت: بخش درمان برمبنای بخشنامه بر عهده بیمه سلامت است و این سازمان موظف است خدمات درمانی را برای روستاییان، عشایر و کشاورزان فراهم آورد. برقراری به سطوح درآمدی هشت گانه صندوق روستایی اشاره نمود و اظهار داشت: برمبنای مصوبه شورای عالی رفاه، بیمه شدگان از ۸ سطح درآمدی برخوردار می باشند بطوریکه یک سوم حق بیمه را خود و دو سوم را دولت پرداخت می کند، سطح هشت درآمدی بالاترین سطح حقوق و مستمری را دارد. وی اظهار داشت: امسال حقوق ها را ۶۰ درصد افزایش دادیم بطوریکه بالاترین سطح به ۲ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان رسید که ۱۳۳ هزار تومان حق بیمه از طرف بیمه شده و ۲۶۶ هزار تومان نیز توسط دولت پرداخت می شود. مدیرعامل صندوق بیمه های اجتماعی روستاییان، عشایر و کشاورزان اظهار داشت: امسال می خواهیم حقوق و مستمری بیمه شدگان صندوق روستاییان را بیش از ۴۰ درصد افزایش دهیم که امیدواریم موفقیت آمیز باشد. برقراری درباب پوشش بیمه ای مددجویان بهزیستی و کمیته امداد اظهار داشت: هم اکنون قریب به ۱۲۰ هزار نفر از مددجویان این دو نهاد حمایتی تحت پوشش ما هستند که برنامه های متنوعی را برای پرداخت حق بیمه و ارائه خدمات به تمامی مشمولان جامعه هدف ما در نظر گرفته ایم.
امسال می خواهیم حقوق و مستمری بیمه شدگان صندوق روستاییان را بیش از ۴۰ درصد افزایش دهیم وی به اعتبار مورد نیاز صندوق روستاییان هم اشاره نمود و اظهار داشت: پیش بینی اعتباری ما برای سال قبل ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود که از این مبلغ هزار و ۷۰ میلیارد تومان به ما پرداخت گردید و برای امسال پیش بینی ما ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود که هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اختصاص پیدا می کند. مدیرعامل صندوق بیمه های اجتماعی روستاییان، عشایر و کشاورزان با اشاره به این که تا آخر سال ۱۴۰۰ حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان از دولت طلب داریم، اضافه کرد: برای بودجه ۱۴۰۱ نیز ۱۳ تا ۱۴ هزار میلیارد تومان نیز داریم که اگر تمامی این مبلغ را به ما بدهند طلبی از دولت نخواهیم داشت. مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اظهار داشت: سیاست ما این است که از دولت، وزیر و سازمان برنامه و بودجه می خواهیم که بودجه را واقعی پیش بینی کنند. برقراری پیشنهاد نمود که اگر یک سهم از سهام پتروشیمی خلیج فارس به ما بدهند می توانیم طلب خودرا تسویه نماییم. امسال هزار میلیارد تومان در قالب سهام پالایشگاه حضرت امام شازند (۴۵ دهم درصد) دریافت کردیم که آنرا در قالب رد دیون گرفتیم. وی با اشاره به این که ثبات و پایداری صندوق ها در صورت اختصاص اعتبار واقعی حفظ و ارتقا پیدا می کند، اظهار داشت: نگران این هستیم که بودجه ما واقعی دیده نشود و امیدواریم دولت توجه ویژه ای به این قشر محروم و زحمت داشته باشد.
برقراری، درباب بیمه تکمیلی بیمه شدگان صندوق اظهار داشت: هم اکنون در سه استان همدان، آذربایجان شرقی و اصفهان بررسی های لازم انجام شده تا بتوانیم بیمه شدگان را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دهیم و در صورت موفقیت آمیز بودن طرح، در استانهای دیگر آنرا اجرائی خواهیم کرد. هم اکنون در سه استان همدان، آذربایجان شرقی و اصفهان بررسی های لازم انجام شده تا بتوانیم بیمه شدگان را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دهیم برقراری اظهار داشت: یکی از برنامه های اصلی ما بیمه یک میلیون فرد جدید است که امیدواریم در یک سال بتوانیم این تعداد را تحت پوشش قرار دهیم. ظرفیت های این مساله وجود دارد و باید از روش های مختلف بتوانیم این تعداد را جذب نماییم. وی اشاره کرد: هم اکنون نسبت پشتیبانی صندوق ۱۰ به یک است که در مقایسه با صندوق های دیگر بسیار جلوتر هستیم و می خواهیم با پوشش یک میلیون نفر در سال آینده این پشتیبانی را به یک به ۱۷ برسانیم. وی به افزایش میزان مستمری پرداخت به بیمه شدگان اشاره کرده و اضافه کرد: امسال با پیشنهاد ارائه شده بطور متوسط بیش از ۴۰ درصد مبلغ مستمری، مستمری بگیران افزایش خواهد داشت. مدیرعامل صندوق بیمه های اجتماعی روستاییان، عشایر و کشاورزان با اشاره به این که امسال با افزایش ۶۰ درصدی سطوح درآمدی در پرداخت حق بیمه بدنبال ایجاد مطلوبیت در پرداخت مستمری ها در سنوات آتی برای بیمه شدگان عزیز هستیم.
منبع: كار در محل
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب