به گزارش كار در محل به نقل از مهر، در این بازدید كه رییس و مسئولین ستاد مكه مكرمه نیز حضور داشتند رئیس سازمان حج و زیارت خطاب به مجموعه عوامل آشپزخانه گفت: كار پر زحمت شما به بالاتر رفتن میزان رضایتمندی حجاج عزیزمان منجر می شود.در جریان این بازدید علی راستگو مدیر ایرانی آشپزخانه از تنوع غذایی مناسب در حج سال جاری و برنامه های غذایی جدید خبر داد و همكاری مسئولین سعودی آشپزخانه را قابل قبول توصیف كرد.در این بازدید یكبار دیگر برنامه غذایی و روش توزیع غذای ایام تشریق دقیق تر بازبینی شد.