در گزارش كار در محل مطرح شد؛

واحد مددکاری اجتماعی از اقتدار لازم برخوردار نیست

واحد مددکاری اجتماعی از اقتدار لازم برخوردار نیست به گزارش کار در محل رییس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با اشاره به جایگاه واحد مددکاری در کشور، اظهار داشت: اقتدار و امنیت لازم به حوزه مددکاری اجتماعی داده نمی گردد.



سید حسن موسوی چلک در گفتگو با خبرنگار مهر به تقویت مددکاری در بنیاد شهید اشاره نمود و اظهار داشت: یکی از سازمان هایی که خدمات مددکاری اجتماعی ارائه می دهد، بنیاد شهید است و به طور معمول در خیلی از کشورها حمایت های روانی و اجتماعی از خانواده هایی که به دلیلهای مختلف در جنگ لطمه می بینند صورت می گیرد و در کشور ما نیز از جانبازان، آزادگان و خانواده های شهدا حمایت می شود.
وی تاکید کرد: از شروع تأسیس بنیاد شهید واحدهای مددکاری اجتماعی نسبت به ارائه خدمات به افراد تحت پوشش اقدام نموده اند، سالیان سال است که مددکاری اجتماعی در این نهاد ارائه می شود و از این مساله می توان در جهت تدوین مداخلات مددکاری اجتماعی مبتنی بر زیست بوم کشور بهره برد. نکته مهمی که وجود دارد، این است که انتظار می رود در دوره ی جدید بنیاد شهید در ادامه و استمرار کارهایی که در گذشته انجام می شده، قاضی زاده هاشمی رییس جدید بنیاد شهید اهتمام و توجه بیشتری به این مساله داشته باشد و تقویت مددکاری اجتماعی را در بنیاد شهید در دستور کار قرار دهد.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران افزود: اعتقاد دارم به رغم این که بخش عمده ای از این کار توسط واحد مددکاری اجتماعی انجام می شود، اما جایگاه، اقتدار و امنیت لازم به حوزه مددکاری داده نمی گردد البته تلاش هایی که در گذشته شده را نادیده نمی گیریم اما ظرفیت های مددکاری اجتماعی و قابلیت ها و کارکردهایی که مددکاران اجتماعی در بنیاد شهید می توانند داشته باشند، زمینه رضایت بیشتری را برای ذی نفعان به دنبال خواهد داشت بنا بر این توسعه کمی و کیفی و افزایش ظرفیت ها، قابلیت ها، اختیارات و مسئولیت های حوزه مددکاری اجتماعی باید بیش از گذشته مد نظر قرار گیرد.
موسوی چلک اضافه کرد: با اطمینان می گویم اگر واحد مددکاری در بنیاد شهید تقویت شود و ارتباط مددکاران با خانواده ها بیش از گذشته باشد، خیلی از مسائل و مشکلات این قشر از افراد جامعه می تواند توسط مددکاران اجتماعی، شناسایی، مداخله و رصد شود و در نهایت در اختیار مسئولان ذی ربط قرار گیرد.
به گفته وی، ارتباط با خانواده ها، آماده سازی و مراقبت از آنها نیز همچون اقداماتی است که مددکاران می توانند انجام دهند و آنچه امروز انجام می شود، درصد کمی از ظرفیت و قابلیت های مددکاران است.
وی اضافه کرد: بدین سبب اگر رویکرد مدیریت مورد در مددکاران اجتماعی انجام و برای همه افراد تحت پوشش این نهاد پرونده مدیریت مورد تشکیل گردد به شکلی که مدیریت واحد در پذیرش با مددکاران اجتماعی باشد، در زمینه های مسکن، اشتغال، آموزش و درمان اگر این افراد با مشکل مواجه شوند، توسط واحد مددکاری به واحدهای دیگر ارجاع داده می شود و هر مددکار مسئول یک پرونده یک فرد و خانواده در بنیاد شهید خواهد شد و اینگونه است که می توان برنامه ریزی هایی را متناسب با نیازها و شرایط تدوین کرد که رضایت ذی نفعان بنیاد شهید را در این شرایط افزایش دهد.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران گفت: باتوجه به تجربه زیستی که در زمینه ارائه خدمات اجتماعی به جامعه ایثارگری داریم، می توانیم مدل هایی را تعریف و آنرا به جامعه جهانی ارائه دهیم.
موسوی چلک اظهار داشت: بنیاد شهید باتوجه به گروههای هدف خود و متناسب با شرایط فرهنگی و نیازهای آنها و همین طور اختیارات قانونی که دارد، نیازمند تدوین نظام نامه مددکاری اجتماعی خاص است که می تواند از نظر اجرائی و ساختاری، هماهنگی خوب درون سازمانی را ایجاد نماید و ما نیز در انجمن مددکاران اجتماعی طی مکاتبه ای اعلام آمادگی کردیم که می توانیم در این کار به آنها کمک نماییم تا مطالبات به حق جامعه به شکل تخصصی شناسایی و رفع گردد.


منبع:

1400/09/13
16:24:40
0.0 / 5
645
تگهای خبر: اشتغال , خدمات , سازمان , كاركرد
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
کار در محل

كار در محل

کار در محل سفارش دهنده

kardarmahal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار در محل محفوظ است