در نشست خبری مطرح شد

تصمیم گیری درباره تعطیلی بازار بزرگ برعهده فرمانداری است

تصمیم گیری درباره تعطیلی بازار بزرگ برعهده فرمانداری است به گزارش كار در محل رئیس سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران اظهار داشت: فرمانداری تهران برای تعطیلی بازار بزرگ و بازارهای بهاره تصمیم گیری می كند.



به گزارش كار در محل به نقل از مهر، رضا كرمی در نشست خبری مجازی كه بامداد امروز برگزار گردید گزارش مختصری را درباره اقدامات شهرداری تهران ارائه نمود.
او با اشاره به برگزاری اولین نشست مقابله با كرونا در یك اسفند كه با شهردار تهران، معاونان و مدیران مربوطه بوده است، اظهار داشت: بعد از این جلسه مقرر شد سازمان ها به محوریت سازمان مدیریت بحران اقداماتی را برنامه ریزی كنند همینطور رابط اصلی با وزارت بهداشت هم اداره كل سلامت باشد.
او افزود: كارگروه مقابله با كرونا شهرداری تهران جلسات مشتركی با وزارت بهداشت برای شركت اتوبوسرانی، مترو، تاكسیرانی، بهشت زهرا، مدیریت پسماند، سازمان ورزش، شركت شهر سالم، شركت شهروند، سازمان رفاه و خدمات اجتماعی، شركت ساماندهی صنایع مشاغل، سازمان آتش نشانی، سازمان میادین میوه و تره بار داشته و خواسته شده كه دستورالعمل های ویژه این شركت ها عرضه شود كه تا سه شنبه این مورد به نتیجه رسیده است.
كرمی تصریح كرد: همینطور محتوای آموزشی دیداری و شنیداری و كتبی از جانب شركت شهر سالم تهیه و به مركز ارتباطات عرضه خواهد شد. با همكاری دادگستری تهران هم بنا شد برای جمع آوری حیوانات و جمع آوری زباله های پزشكی دستور العمل هایی به شهرداری تهران از جانب وزارت بهداشت عرضه شود.
رییس سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران با اشاره به اینكه فرمانداری تهران برای تعطیلی بازار بزرگ و بازارهای بهاره تصمیم گیری خواهد كرد، اظهار داشت: همینطور تصمیم گیری درباره افراد بی خانمان و معتاد متجاهر هم برعهده فرمانداری تهران است.
كرمی در پاسخ به پرسش خبرنگاری در خصوص ضدعفونی كردن خیابان های تهران همزمان با شیوع ویروس كرونا اظهار داشت: متخصصین مربوطه اثر این كار را بسیار اندك می دانند ضمن اینكه حجم مواد ضد عفونی لازم برای آن بسیار زیاد خواهد بود و با كمبود فعلی این مواد امكان پذیر هم نیست.
او همینطور در پاسخ به پرسشی در خصوص ضدعفونی كردن اتوبوس های پایتخت هم اظهار نمود: حدود ۶ هزار اتوبوس در بخش های عمومی و خصوصی داریم كه مقرر شده روزانه دوبار ضدعفونی شوند یكبار در ایستگاه های انتهایی و بار دیگر در ایستگاه های ابتدایی.
كرمی اظهار داشت: دو سه روز اول این مواد در دسترس بود اما با عنایت به افزایش تقاضا چند روزی است كه این مواد از دسترس خارج شد و ما درحال تأمین آن هستیم. انشالله بتوانیم از روز شنبه بار دیگر مواد را تأمین نماییم.
رییس سازمان مدیریت بحران شهر تهران تصریح كرد: بزرگ ترین سفارش این هست كه شهروندان از تردد بی مورد در شهر مگر موارد كاملاً ضروری اجتناب كنند و از مكان هایی كه تجمع زیاد است استفاده نكنند مگر با رعایت اصول ایمنی مثل عدم تماس با سطوح و استفاده از دستكش.
كرمی همینطور در پاسخ به این پرسش كه آیا نظارت كافی بر میادین میوه و تره و بار برای تأمین مایحتاج شهروندان از یكسو و رعایت نكات بهداشتی از جانب دیگر صورت می گیرد یا خیر اظهار داشت: دستورالعمل ضد عفونی و استفاده از دستكش به سازمان میادین و میوه و تره بار داده شده است و مورد عمل هم قرار گرفته است. نظارت بر میادین به صورت مستمر انجام می شود ولی اگر شهروندان موردی را هم از راه سامانه های ارتباط مردمی شهرداری اعلام كنند حتما پیگیری خواهد شد.
رییس سازمان مدیریت بحران شهر تهران در ادامه و در پاسخ به این پرسش كه چرا پیش از این در سوله های مدیریت بحران برای مقابله و جلوگیری از بیماری ها لوازم بهداشتی نگهداری نشده است تا در صورت رخداد یك بحران و شیوع یك بیماری به صورت مجانی در اختیار شهروندان قرار بگیرد، اظهار داشت: اصولاً طراحی این پایگاه ها در زمان ساخت برای این منظور نبوده است و امكانات و تجهیزاتی برای نگهداری دراز مدت لوازم بهداشتی و استاندارد مورد ضرورت برای این كار وجود ندارد، اما آمادگی لازم برای بهره گیری از این پایگاه ها برای هرگونه كاربری مورد تأیید وزارت بهداشت در شهرداری وجود دارد.
او همینطور در پاسخ به پرسشی درباره پایش كارمندان شركت شهر سالم هم اظهار داشت: بخش زیادی انجام شده و مابقی هم در حال انجام می باشد. همینطور برای ضدعفونی كردن مبلمان شهری و وسایل بازی كودكان در پارك ها هم دستورالعمل هایی برای این كار به سرعت تهیه و عرضه شده است و در دستور كار سازمان بوستانها قرار گرفته است.
كرمی در پاسخ به این پرسش كه آیا سوله بحرانی برای قرنطینه در نظر گرفته اند یا نه اظهار داشت: این پایگاه ها برای هرگونه نیازی كه از جانب وزارت بهداشت بر مبنای ظرفیت های مختلف این سوله ها اعلام شوند آماده هستند.
رییس سازمان مدیریت بحران شهر تهران در پاسخ به این پرسش كه آیا امكان تبدیل كرونا به بحران شهر تهران وجود دارد یا نه، اظهار داشت: هم اكنون هم ما شرایط را بحرانی ارزیابی می نماییم و بر مبنای پیشبینی ها امكان دارد تا یكی دو هفته آینده با وجود تمامی تلاش ها گسترش ویروس بیشتر هم بشود ولی بر مبنای نظر پزشكان متخصص و مسئولین مربوطه تنها با انجام سه مورد زیر امكان مهار این بحران وجود خواهد داشت؛ آموزش های عمومی، كاهش تردد در سطح شهر و كاهش هرگونه تجمعات حتی كوچك.
كرمی همینطور در پاسخ به پرسشی در خصوص اینكه برای كمبود مواد ضدعفونی كننده چه برنامه ای دارند، اظهار داشت: علاوه بر اینكه از وزارت كشور و دانشگاه علوم پزشكی درخواست خواهیم كرد، اقداماتی هم خودمان انجام دادیم تا از راه دیگر ارگان های دولتی تامین گردد.
رییس سازمان مدیریت بحران شهر تهران در انتها تصریح كرد: ما در هر جلسه ای كه با حضور متخصصان برگزار می نماییم اعلام می كنند كه شیوع ویروس در حال گسترش خیلی زیادتر است و سه اقدام آموزش های عمومی و تعهد همه مردم به انجام دادن آنها، كاهش تردد در سطح شهر و كاهش تجمعات كوچك همچون راه های كنترل این بحران است.

1398/12/09
23:24:42
5.0 / 5
3847
تگهای خبر: خدمات , دانش , دانشگاه , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
کار در محل

كار در محل

کار در محل سفارش دهنده

kardarmahal.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كار در محل محفوظ است